Από το 1975 που ίδρυσε την "Μπρουντζοτεχνική" και ξεκίνησε να κατασκευάζει χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια, ζευγάρια από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται την άνεση και αισθητική του κρεβατιού τους στονΑπόστολο Εσκιτζή. Είτε για το πρώτο τους κρεβάτι όπου θα κάνουν την αρχή της ζωής τους μαζί, είτε για το δεύτερο κρεβάτι τους όπου θα εδραιώσουν και θα τιμήσουν την πολύχρονη σχέση τους, οι Έλληνες επιλέγουν τα αποκλειστικά χειροποίητα καλλιτεχνήματα του σε μπρούτζο και σίδηρο.

Ακολουθώντας τις επιθυμίες των πελατών του, και ανταποκρινόμενος στις προτάσεις τους το 2000 ο Απόστολος Εσκιτζής πάντρεψε τον ρομαντισμό και κύρος του χρυσοκόκκινου μπρούτζου με την σταθερότητα και τον μοντερνισμό του μασίφ σιδήρου, και δημιούργησε σύγχρονα αρχοντικά κρεβάτια, κομοδίνα, και τραπέζια που ανταποκρίνονται στην πραγματική αγοραστική δυνατότητα των ζευγαριών στη χώρα μας. Μιας και το όνομα "Μπρουντζοτεχνική" δεν ανταποκρινόταν πια στην καινούργια τεχνική, υιοθετήθηκε το "Dream Beds" που αναδεικνύει τη δημιουργική προσαρμογή της εταιρείας στις αλλαγές της αγοράς.

Τώρα πια, μπορείτε να βρείτε τις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες της "Dream Beds" να διακοσμούν όχι μόνο σπίτια και οικίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και ξενοδοχεία και ξενώνες.

Όπως θα περιηγείστε σε αυτήν την ιστοσελίδα, φανταστείτε τα έργα του Απόστολου Εσκιτζή μέσα στο δικό σας σπίτι και θα αντιληφθείτε ότι είναι φιλοτεχνημένα ειδικά για εσάς.