Μηχανισμοί Κρεβατιών

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ.
LIFE
ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΟΤΕΡ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ.
Classic
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ. Πρόκειται για το κλασικό μας σομιέ το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στις πατούρες του κρεβατιού (ή σε γωνίες στήριξης), ανεξάρτητο με δικά του πόδια,σε συνδυασμό με μηχανισμό ανύψωσης προκειμένου το κρεβάτι ν αποκτήσει αποθηκευτικό χώρο.
Premium
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Πρόκειται για το κλασικό μας σομιέ το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στις πατούρες του κρεβατιού (ή σε γωνίες στήριξης), ανεξάρτητο με δικά του πόδια, σε συνδυασμό με μηχανισμό ανύψωσης προκειμένου το κρεβάτι ν αποκτήσει αποθηκευτικό χώρο.
ΤΑΙΝΙΑ (ΡΟΛΛΟ) ΜΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΤΑΒΛΕΣ.
Πρόκειται για τηνοικονομική μας πρόταση. Κατασκευασμένη από πλαστική ταινία πολυαμιδίου και με ανατομικά σανίδια πλάτους 67mm
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
Για εξοικονόμηση χώρου προτείνουμε την προσαρμογή μπαούλου (αποθηκευτικού χώρου) κάτω από το κρεβάτι, όπως δείχνει η φωτογραφία.
Το μπαούλο περιέχει μηχανισμό ανύψωσης τριών θέσεων, είναι εξοπλισμένο με υδραυλική μπουκάλα και διαθέτει επιπρόσθετη ασφάλεια προς αποφυγή ατυχημάτων.